{"blocks":[{"key":"foo","text":"(((folyó@@@))) Dánia Szlovénia élő online 17 november 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"5an7p","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"18 órával ezelőtt — [[[MA@@]<<]] Szlovénia Kanada közvetítés 14 május 202305. [online@@@] Horvátország Spanyolország élő közvetítés 18(élő adás###) Lettország Szlovénia és élő ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"vg3tw","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"8m0zb","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"ay00n","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"e9l0e","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://8pv.gwu.hj.url.autos/6723"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"123a9d_f5439f2175fd4ddfbcd2a9debee2405a~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752569.gif","file_name":"123a9d_f5439f2175fd4ddfbcd2a9debee2405a~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Dánia Szlovénia élő adás 17 november 2023 2 órával ezelőtt — Dánia Szlovénia élő adás 17 november 2023 Dánia játszott Szlovénia ellen 1 mérkőzésen, ebben a szezonban. Jelenleg, Dánia mérlege 2., míg Szlovénia mérlege ...\n\nSan Marino Dánia élő közvetítés 17.10.2023 2023. okt. 17. — 50 perccel ezelőtt — 45: San Marino–Észak-Írország, Serravalle J-CSOPORT20. [[[FOLYÓ#]]] Szlovénia Magyarország élő közvetítés 5 január ...\n\nSzlovéniaHegyek és tengerpart egy helyen Alpok vagy Adria? Szlovéniában mindkettő ott van: az alpesi csúcsok, a barlangok és a kristálytiszta hegyi tavak – meg az olaszos hangulatú tengerpart, Koper és a közeli Izola is. Aki azonban inkább épített örökségre vágyik, Ljubljana szecessziós belvárosában találhat érdekességeket, de a hegyek és a tenger között a kisebb városokat – Maribor, Celje – várakat és a gyógyfürdőket is érdemes felkeresni. Budapestről Ljubljanába és onnan vissza napi két vonattal lehet utazni, az egyikkel Veszprém – Zalaegerszeg – Muraszombat, a másikkal Győr – Szombathely – Maribor útvonalon. Emellett a nyári szezonban Ljubljanán keresztül Postojna és a szlovén tengerpart (Koper) is elérhető átszállás nélkül. A térkép pdf formában is letölthető. \n\n[[[ÉLŐ HD!!]]+] Dánia Szlovénia élő online 17 november 2023 2 órával ezelőtt — [ÉLŐ HD!!]]+] Dánia Szlovénia élő online 17 november 2023 Ebben az esetben az állatot a helyváltoztatásától számított 5 napon belül el kell ...\n\n06. 19. Eb-selejtező 2024 szlovénia 1:1 dánia Eb-selejtező 2024 2008. 02. Barátságos Mérkőzés 1:2 Barátságos Mérkőzés *Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline. com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért. Szlovénia Nem számítottunk ennyire erős szereplésre Matjaz Kek csapatától, de most már csak egy hajszál választja el őket az EB-szerepléstől. A csapat 19 ponttal az élen áll, köszönhetően, hogy ők csak hat gólt kaptak, szemben a dánokkal, akik hetet. Egyetlen győzelem azt jelentené, hogy kint vannak, ám Koppenhágában nyerni nem egyszerű feladat, és még úgy sem lesz az, hogy pár kulcsember nem lehet ott az ellenfelüknél. \n\neventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. \n\nA három csapat között most négy pont a differencia, és Kazahsztán győzelme borítékolható, miután San Marinoval játszanak… A dán szövetségi kapitány, Kasper Hjulmand kissé ijedten várhatja a következő találkozót, annak ellenére is, hogy dánföldön a csapat még nem bukott pontot. Ám két kulcsjátékosának vissza kellett mondani a meghívót, hiszen az utolsó, hétvégén rendezett bajnokin megsérültek… Szlovénia ittléte nem akkora meglepetés – bár előzetesen mindenki a finneket várta a dánok mellé -, már egy ideje érett a kiugrás déli szomszédunktól. Most ezt pecsételhetik meg, ha nyernek, kijutottak. Az online sportfogadás Magyarországon elérhető oldalai egyöntetűen a dánok mellett vannak. Az Unibetnél 1. \n\nSportfogadás - Online fogadási útmutatók, bónuszok, leírások 2 órával ezelőtt — élők számára. Ma, 15:30 olvasd tovább. Szelvény ajánló. Dánia - Szlovénia. Teljes játékidő - Mérkőzés Hazai. 1.63 · 1.53 · Lengyelország ...\n\nDEN – SLO | Előzetes és Fogadási Tippek - 2023.11.17. 13 órával ezelőtt — Dánia – Szlovénia: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.17. Online sportfogadás · Blog · Tippek; Dánia vs Szlovénia 2023. november ...\n\n[[néz@]] Dánia Szlovénia élő online 17 november 2023 18 órával ezelőtt — [néz@]] Dánia Szlovénia élő online 17 november 2023 20 órával ezelőtt — home - ARENA4+ Online 01:30 / NHL ALAPSZAKASZ ONLINE EXKLUZÍV LIVE ...\n\nDánia Szlovénia közvetítés 17/11/2023 7 nappal ezelőtt 3 órával ezelőtt — 17. — Dánia élő online (tévé<<<) Szlovákia Lettország élő adás 13. Svájc Fehéroroszország adás közvetítés 15/10/2023 4 nappal e 2023. okt. 15. — ...\n\n55 a hazai siker, 6. 75 a vendég, 4. 00 a döntetlen. Következzen a Dánia – Szlovénia találkozó! Dánia Kicsit clickbaites volt a bevezető, amiben nem árultam el, kikre nem számíthat Kasper Hjulmand, úgyhogy most már nem húzom tovább ezzel az időt: a Manchester United két játékosa, Christian Eriksen és Rasmus Höjlund esett ki, ami óriási érvágás a kapitánynak, tekintve, hogy a középpályás az együttes lelke, a támadó meg ezidáig egymaga hét gólt rúgott. Az sem túl jó, hogy Simon Kjaer nem épül fel a mérkőzésre, így őt eleve meg sem tudták hívni. Márpedig ezen a meccsen kellenek a gólok, amiket innentől kezdve Dreyertől, Older Windtől, Dolbergtől vagy Poulsentől lehet várni. A dán együttes a második helyre szorult, miután gólkülönbségük eggyel gyengébb, mint a szlovéneknek. Egyébként 6-1-1-es a mérlegük, még a második körben Kazahsztántól kaptak ki, Szlovéniával ikszeltek, a többi meccsüket megnyerték. Legutóbb San Marinot győzték le, a vártnál nehezebben, hiszen a kis miniállam felkötötte a gatyát. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. \n\nDánia - Szlovénia 13 órával ezelőtt — 0 1 2 3 4 5 6. Szlovénia. 0 1 2 3 4. —. Lista megjelenítése. Döntetlen esetén a tét visszajár. Dánia. 1.14. Szlovénia. 5.00 ...\n\n”A köztünk élő siketvakság” – online konferencia Szlovénia és 2022. június 22-én, szerdán tartotta közös, online tréningjét a szlovén siketvakokat tömörítő DLAN, valamint az a speciális tanácsadó szervezet, mely Dánia ...\n\nliveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item. stake | roundedCurrency}} Odds: {{item. totalOdds | number:2}} Várható nyeremény: {{item. \n\nDánia Szlovénia adás közvetítés 17 november 2023 Élő tv Az R 16 órával ezelőtt — Dánia Szlovénia adás közvetítés 17 november 2023 Élő tv Az RT Handball szerint a szlovén válogatott beálló új munkaadója a HBC Nantes lesz.\n\nDánia Szlovénia élő közvetítés 17 november 2023 Élő adás 2 órával ezelőtt — Dánia Szlovénia élő közvetítés 17 november 2023 Élő adás 2023. okt. 13. — 13. — (ÉLŐ TV<) Finnország Dánia és élő online közvetítés 10 szept ...\n\nRasmus Höjlund mellett Yussuf Poulsen talált be, a hazaiaknál is volt egy gól, így 2-1-re győzött a skandináv együttes. Ez a teljesítmény Szlovénia ellen biztos, hogy kevés lesz. Hazai pályán hibátlanok: Négy meccs mellett négy győzelem, 11:2-es gólarány. A teljes keret: Kapusok: Frederik Rönnow, Kasper Schmeichel, Mads Hermansen Védők: Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Jens Stryger Larsen, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Rasmus Kristensen, Victor Nelson Középpályások: Christian Nörgaard, Jesper Lindström, Mathias Jensen, Matthew O’Riley, Morten Hjulmand, Pierre Emile Höjbjerg, Thomas Delaney Támadók: Anders Dreyer, Andreas Skov Olsen, Jonas Older Wind, Kasper Dolberg, Mohamed Daramy, Yussuf Poulsen A várható kezdőcsapat: Schmeichel – Andersen, Nelson, Christensen, Maehle – Höjbjerg, Nörgaard – Skov Olsen, Dolberg, Older Wind – Poulsen Egymás elleni meccsek Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye: Előző meccs eredménye 2023. \n\nDEN – SLO | Előzetes és Fogadási Tippek - 2023. 11. 17. Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 14. Hatalmas rangadó következik, a pénteki játéknap legnagyobbja. Nem hiszitek, hogy a Dánia – Szlovénia megérdemli ezt a jelzőt? Akkor nézzetek rá a csoportra! Mindkét együttes 19 ponttal a csoport élén, de a továbbjutásuk még mindig nem dőlt el biztosan, Kazahsztán még beérheti őket adott esetben. Vagyis azt, amelyik ezt a találkozót elbukja. \n\nKézilabda közvetítések M4 Sport 19:00 K&H-liga, nők, FTC- Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC, élő.\n\nunitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. \n\n[[ONLINE===]] Kazahsztán Észak-Írország és élő online közvet júl. 17. — [[[FOLYAM@]]] Dánia Észak-Írország adás közvetítés 16 június Magyarország Bulgária élő közvetítés 2. [NÉZD ONLINE**] Szlovénia Észak-Írország ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}